Butik Pasta Nedir?

Butik Pasta Nedir?

Butik Pastacılık Nedir?

Günümüzde butik pastacılık gittikçe yaygınlaşmaya başladı. İnsanlar çeşitli yerlerden kursa katılarak ders alıyor yada evde kendi çabaları ile öğreniyorlar. Hobi olarak başlayan çoğu kişide bu işi profesyonel bir şekilde yapmaya başladı. Bazı insanların aklına butik pasta denildiğinde "şeker hamurlu pasta” algısı oluşur ancak butik pasta demek sadece şeker hamurundan oluşan pasta demek değildir. Tadı ile damak zevkinize, görüntüsü ile gözünüze hitap eden bir pastadır.

 

 

 

Butik Pasta Fiyatları

Butik pasta yapan kişiler sizin düşündüğünüz, hayal ettiğiniz şeyleri pastaya dönüştürür. Bu işi yapan kişinin hem elinin lezzeti olmalı hem de sanat gözü olmalıdır ki ortaya güzel işler çıkarabilsin. Butik pasta fiyatları normal pastane pastalarına göre daha yüksektir. Çünkü kişiye özel yapılır, hem damak hem göz zevkinize hitap eder. Normal pastalardan ayıran en önemli özelliklerinden bir tanesi de kabartma tozu kullanılmamasıdır. İçeriğinde kullanılan pandispanya, ganaj, krema gibi karışımlar hazır değildir hepsi orjinal malzemelerden elde edilir. Bu karışımlar hazırlanırken de doğal tereyağı kullanılır. Kullanılan malzemelerin katkı içermemesi ve hazır olmaması, lezzet ve sanatın bir arada olması butik pastayı normal pastane pastalarından ayırmaktadır.

Butik Pasta Yapımı

 

Butik pastacılık ile ilgileniyor ve bu işi ister profesyonel bir iş ister hobi olarak evde yapıyorsanız pasta için gerekli malzemeleri bulabileceğiniz bir adres isterseniz www.gurmemarket.com sitesini tavsiye edebiliriz. Butik pasta yapımı için gerekli malzemeleri, müşterilerine olan ilgi ve alakaları ile göz dolduran Gurme Market’ten pasta malzemeleri bölümünden online satın alabilirsiniz. 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.