Gurme Paketleri Keşfettiniz Mi?

27-11-2020 15:26
Gurme Paketleri Keşfettiniz Mi?

 

Sizin Gurme Market Paketiniz Hangisi?

Geniş ürün yelpazesi ile her damak zevkine hitap eden Gurme Market, birbirinden farklı pek çok lezzeti paketler halinde beğeninize sunuyor. Turşu paketinden Antep lezzetlerine, kahvaltılık paketinden kuru meyve paketine kadar pek çok setten oluşan tatlar arasında sizin paketiniz hangisi? Hangi Gurme Paketler sizin damak tadınıza daha uygun?

Gelin, damaklarınızda izi kalacak lezzetlerden size hitap edecek olan paketlere doğru keşfe çıkalım...

Acı Sever Paketi

Acı eşiğiniz ne kadar yüksek test etmeye hazırlanın! Mevsiminde toplanan acı kırmızı biberden elde edilen tatları, Acı Sever Paketinde bir araya getiren Gurme Market, acıda sınır tanımayanlara fazlasıyla hitap ediyor. Çok acı pul biber, Antep Acı Biber Salçası, acılı cevizli acuka, dolmalık kuru acı biber, dolmalık kuru az acı biber, acı toz biber, Antep biberi turşusunu içeren paket, hem kahvaltılarınıza hem de akşam yemeklerinize eşlik edecek lezzetlerle dolu.

Kuru Yemiş Paketi

En keyifli anlarınıza ve en koyu sohbetlerinize ayrıcalık katacak bir Kuru Yemiş Paketi, bir kuru yemiş tabağında olmazsa olmazlarını sunuyor. Tuzsuz çiğ badem, fındık, natürel ceviz içi, tuzu az Antep fıstığı, tuzsuz kabak çekirdeği, karpuz çekirdeği, ay çekirdeği, soslu yer fıstığı, gül yapraklı fitil lokum, yer fıstık cips, sarı leblebi ve soslu kajudan oluşan söz konusu kuru yemiş paketi, canınız sağlıklı bir atıştırmalık istediğinde sizlere bir köşeden göz kırpıyor olacaktır.

Antep Lezzetleri Paketi

Antep’in en meşhur lezzetlerini sizler için aynı pakette toplayan Gurme Maket, Antep fıstığının en güzel halleriyle tanışmanıza olanak tanıyor. Fıstıkella fıstık ezmesi, Antep fıstıklı bohça lokum, narlı fıstıklı lokum, Antep fıstığı, Antep fıstığı ezmesi, fıstıklı cezerye ve fıstıklı muskanın yer aldığı paket, ayrıcalıklı lezzetleri ile gönlünüzde taht kurmaya hazır.

Kahvaltı Paketi

Gerçek bir yöresel kahvaltıdan beklediğinizin çok daha fazlasını sunan Kahvaltı Paketi, eşsiz bir kahvaltı sofrasından, kahvaltıdan sonra içeceğiniz keyif kahvesine kadar birçok lezzeti bir araya getirmiş. Acısız cevizli acuka, taze Antep peyniri, çiçek balı, kakaolu beton helva, Antephan Antep fıstığı ezmesi, kahvaltılık zahter, vişne reçeli, dut pekmezi, tahin, siyah Antep zeytini, Mahmood çay ve Şekeroğlu Dibek kahvesi söz konusu kahvaltı paketi içerisinde bulunanlar.

Gurme Market’in nefis lezzetlerle dolu paketlerinin her birini incelemek, damaklarınızı söz konusu paketlerle şenlendirmek ve sevdiklerinizi de bu paketlerle tanıştırmak için Gurmemarket.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.